مواد لازم
گوشت مرغ : ۲۰۰۰ گرم
پیاز : ۴ عدد
روغن زیتون : ۵ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی : ۱ فنجان
قارچ : ۱ فنجان
فلفل هندی : ۱ عدد
آرد سفید : ۰.۵ فنجان
سیر : ۱ عدد
فلفل : قدری
نمک : قدری
طرز تهیه :
مرغ را قطعه قطعه کرده به آن، فلفل و نمک زده کمی در آرد بغلطانید سپس روغن
را در کماجدان ریخته، مدت ده دقیقه قطعات مرغ را سرخ کنید بهطوری که دو
طرفش پخته شود.
تخمهای فلفل را بیرون آورده و آن را از طول بریده و پیاز و سیر و گوجه
فرنگی مخلوطش کرده تمام موارد فوق را به جوجه اضافه کنید. سرپوش ظرف را
گذاشته برای مدت چهل دقیقه غذا را آهسته هم بزنید. سپس قارچها را افزوده
مجدداً برای مدت پانزده دقیقه هم بزنید همین که قارچ و گوشت مرغ نرم شد. آن
را از روی آتش برداشته گرما گرم نوش جان کنید.
سس رمولاد
1-سس مایونز 2 پیمانه یا 400 گرم
2-خیار شور ریز خرد شده درحدود 100 گرم
3- جعفری و کرفس خرد شده یک تا دو قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
خیار شور و جعفری و کرفس را در نهایت ریزی خرد کرده با سس مایونز مخلوط میکنیم این سس به مصرف گوشتهای سرد پخته شده و سالاد ها میرسد.
مواد لازم
نخود - نیم کیلوگرم
فلفلدلمهای چرخ شده - نیم کیلوگرم
پیاز کوچک - یک عدد
تخممرغ - سه عدد
سیبزمینی کوچک - یک عدد
نمک، فلفل و زردچوبه - به میزان لازم
روغن - به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا نخودها را چرخ میکنیم. بعد فلفلدلمهای، پیاز، سیبزمینی را چرخ و آب آن را میگیریم، نمک و ادویه را به همراه تخممرغها اضافه و ورز میدهیم سپس در یک تابه روغن ریخته تا داغ شود. از کتلتها به اندازه نارنگی برداشته و با انتهای قاشق وسط آن را سوراخ و در روغن سرخ میکنیم. بعد از اینکه دو طرفش طلایی شد در یک صافی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود.
این کتلت را با سس قرمز تند و ترشی تند میل کنید.
مواد لازم
200 گرم ماست
یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه، رنده شده
یک قاشق غذاخوری سیر، له شده
یک قاشق غذاخوری رب تندوری
½ قاشق چایخوری رنگ غذای مخصوص تندوری (دلخواه)
2 قاشق چایخوری زیره
2 قاشق چایخوری تخم گشنیز
یک قاشق چایخوری گرام ماسالا
½ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
یک کیلوگرم ران و سینه مرغ
مواد لازم برای تهیه سس نعناع:
200 گرم ماست
یک دسته کوچک نعناع، درشت خرد شده
یک دسته کوچک گشنیز، درشت خرد شده
½ پیاز کوچک، درشت خرد شده
یک عدد گوجه فرنگی، درشت خرد شده
2 قاشق غذاخوری دانه انار خشک، آسیاب شده
یک قاشق چایخوری زردچوبه
پودر فلفل چیلی
نمک
مرغ تندوری
طرز تهیه
برای آماده کردن مرغ همه مواد را به غیر از مرغ درون یک
کاسه ریخته و هم بزنید تا کامل مخلوط شود. تکه های مرغ را در این مخلوط
ریخته و به خوبی هم بزنید تا کاملاً به خورد یکدیگر بروند. بگذارید به مدت
دو ساعت داخل یخچال بماند.
برای تهیه سس نعناع مواد را داخل مخلوط کن
ریخته و به اندازه دلخواه پودر چیلی و نمک به آن اضافه کنید. دستگاه را
روشن کنید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود.
فر را با بالاترین درجه آن
گرم کنید. مرغ ها را به مدت 20 دقیقه بپزید و سپس حرارت را کم کنید تا 120
درجه سانتیگراد و تا پخت کامل ادامه دهید. با سس نعناع سرو نمایید.
مواد لازم
نان تست مکعبیشده 300گرم
سرکه بالزامیک دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زیتون بی دانه به میزان لازم
گوجهفرنگی درشت خردشده 700 گرم
خیار متوسط و فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک از هر کدام یک عدد
سیر یک حبه
ســالاد پـــانزانلا
طرز تهیه
یک سالاد خوشمزه و سالم که در ایتالیا پرطرفدار است و مطمئنم که شما هم از آن خوشتان میآید. ابتدا نانها را داخل فر میگذاریم تا برشته شود. در ظرف گودی تمام مواد را با هم مخلوط کرده رویش را با سلفون میبندیم و به مدت 30 دقیقه در یخچال میگذاریم تا طعمها با هم آمیخته شود.
هنگام سرو سالاد، نانها را اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم و آن را با زیتون تزئین میکنیم.
نان باگت خشک شده=۱ عدد
آب گوشت=۱ لیوان
گوشت چرخکرده=۲۵۰ گرم
پیاز متوسط=۲ عدد
سیر=۲ حبه
روغن مایع=۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه=به مقدار لازم
مواد لازم برای سس:
گوجه فرنگی=۱ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی=۱ قاشق غذاخوری
کره=۱ قاشق غذاخوری
نمک=به میزان لازم
طرز تهیه:
۱- نان را به ابعاد ۲ سانت به شکل مکعب ببرید،داخل سینی بچینید و در فر به مدت ۱۰ دقیقه برشته کنید.
۲.-روی نان برشته شده آب گوشت داغ بریزید. بعد پیاز را پوست بگیرید،بشویید و ساطوری کنید.
۳-در قابلمه روغن بریزید و پیاز را تفت دهید. سیر را ریز خرد کرده به پیاز افزوده و چند دقیقه دیگر تفت دهید. گوشت را به مواد اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل بریزید. بگذارید گوشت،مغز پخت شود. گوشت را روی نان بریزید.
۴- برای آماده کردن سس،گوجه فرنگی را رنده کرده،داخل تابه ای کره را ذوب کرده سپس گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و نمک به ان اضافه کنید هم بزنید.بگذارید چند دقیقه بجوشد.
۵- سس را از روی حرارت برداشته سپس آن را روی نان و گوشت بریزید و سرو کنید. در صورت تمایل می توانید غذا را با ماست و سیر تزئین کنید.
تخم مرغ 4 عدد
کره 100 گرم
شکر 130 گرم
آرد سفید 110 گرم
کاکائو 2 قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه 0.15 لیتر
بکین پودر 1 قاشق مرباخوری
روغن 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
تخم مرغ ها را همراه شکر خوب هم زده تا کاملا سفید و سفت شود کره و شیر
را به آن اضافه کنید تا خوب مخلوط شود. ظرف مایکروفر ( بشر ) را تا نیمه آب
کرده و آن را به مدت 4-3 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید .
آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را خوب مخلوط کرده و آن را به مایه کیک
اضافه مرده و در این مرحله تنها با یک چنگال و به مقدار کم هم بزنید که
مخلوط شود. یک ظرف گود مناسب را انتخاب کرده مقداری روغن مایع در آن ریخته و
تمامی دیواره ظرف را روغن اندود نمایید . سپس مایه کیک را داخل آن ریخته و
ظرف آب که تا این مرحله کاملا جوش آمده و باعث شده فضای داخل مایکروفر داغ
شود، بیرون آورده و ظرف کیک را داخل مایکروفر قرار دهید و سریع در
مایکروفر را ببندید و آن را به مدت 10 دقیقه با قدرت 70% داخل مایکروفر
قرار دهید.
توجه :
بهتر است پس از اتمام این زمان تا 5 دقیقه بعد از آن درب مایکروفر باز نشود.
مواد لازم :
تخم مرغ 1 عدد
شیر هموژنیزه 0.06 لیتر
کره 100 گرم
آرد سفید 175 گرم
شکر 75 گرم
خرما 75 گرم
موز 1 عدد
گردو 50 گرم
خاک قند قدری
طرز تهیه :
شیر تخم مرغ و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا پف کند ، شکر و آرد را نیز به ان اضافه کنید. هنگامیکه که آرد را اضافه کردید مخلوط را زیاد به هم نزنید. گردو ، خرما و موز ( له شده ) را بیز در آن بریزید . سپس یک ظرف مناسب نسبتا مسطح با دیواره 3 الی 4 سانتی متر انتخاب کرده مقداری ته و اطراف ان را چرب کرده ، مخلوط را داخل آن بریزید و ظرف را مدت 12 - 10 دقیقه با قدرت 70% داخل مایکروفر قرار دهید . پس از پایان زمان پخت ظرف را بیرون آورده و اجازه دهید تا سرد شود. سپس روی آن را با خاکه قند و موز حلقه شده تزئین نمایید. ( بهتر است در طول مصرف نان گردویی ، روی آن را بپوشانید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود).
غذا | شیرینی | دسر | علم تغذیه | خانه داری | سفره آرایی | دکوراسیون | کاردستی | تعلیم و تربیت | لینک حامیان آشپزی
مواد لازم :گوشت چرخ کرده 300 گرم
لازانیا 600 گرم
پنیر پیتزا 400 گرم
سس گوجه فرنگی قدری
رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری
پیاز داغ عسلی 4 قاشق سوپخوری
فلفل سبز دلمه ای 2 عدد
قارچ 200 گرم
آب 2 لیتر
زعفران 0.5 قاشق مرباخوری
کره 25 گرم
روغن 1 قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
طرز تهیه مایه گوشت :
گوشت چرخ کرده ، فلفل دلمه ای ،
قارچ ، پیاز داغ ، نمک و فلفل را مخلوط کرده آن را به مدت 10 دقیقه با
قدرت 100% داخل مایکروفر قرار می دهیم . سپس مقداری از رب گوجه فرنگی را در
ظرف دیگری با آب جوش حل کرده مقداری زعفران و کره به ان اضافه کرده و ان
را به مدت 3-2 دقیقه در مایکروفر قرار می دهیم و ان را به مایه فوق اضافه
کرده روی ظرف را پوشانده و مجددا به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% داخل
مایکروفر قرار می دهیم .
طرز تهیه لازانیا :
یک ظرف مناسب انتخاب
کرده آب را داخل آن ریخته و به مدت 10 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر
می ریزیم تا آب به جوش آید . سپس مقدار کمی روغن مایع ( یک قاشق غذا خوری )
و نمک به آب اضافه کرده و ورقه های لازانیا را داخل آن قرار می دهیم و ظرف
را به مدت 8-6 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار می دهیم . سپس آن را
آبکش می کنیم .
یک تابه مناسب انتخاب کرده و یک لایه از ورقه های
لازانیا را داخل آن قرار داده روی آن را مقداری سس گوجه فرنگی ریخته و سپس
یک لایه از گوشت و یک لایه پنیر می ریزیم . بدین ترتیب می توان لایه ها را
دو بار تکرار کرد. درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت 5 دقیقه با قدرت 100%
داخل مایکروفر قرار می دهیم . سپس درب ظرف را برداشته و 5 دقیقه دیگر با
قدرت 100% آن را داخل مایکروفر قرار می دهیم .
بدین ترتیب غذا آماده است.
تخم مرغ=5 عدد
شکر=150 گرم
آبجوش=2/1 استکان
شربت=4/1 استکان
آرد=150 گرم
خامه فرم گرفته=بمقدار لازم
شکلات برای تزئین=بمقدار لازم
طرز تهیه
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
زرده ها را شکر مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید. آبجوش را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه سفید و غلیظ شود.
شربت را به این مواد بیفزایید.
سفیده ها را نیز جداگانه بزنید تا فرم بگیرد. بعد زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید.
آرد را به مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ بیفزایید و همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید.
کف یک سینی 40 در 60 سانتیمتری را کاغذ بیندازید.
مایه را روی کاغذ بریزید و با پالت روی آن را صاف کنید و در فری که با آخرین درجه گرم کرده اید،به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از اینکه نان رولت را از فر خارج کردید،روی آن را بپوشانید تا خنک شود. رولت را روی یک کاغذ روغنی برگردانید. سپس آن را لوله کنید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید. بعد از یک ساعت، نان را باز کنید و سطح آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید و دوباره آن را لوله کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید. روی رولت را با شکلات یا خامه به دلخواه تزئین کنید.
بهترین کار این است که آن را دم کنیم : بعد از جوش آمدن سماور یا کتری زعفران خوب ساییده شده را در استکان ریخته و به اندازه چند قاشق غذا خوری روی آن آب جوش می ریزیم؛ سپس مانند چای آن را روی کتری قرار داده برای ۵ دقیقه تا دم بکشد.
مادر بزرگ من پس از آن که آب جوش روی زعفران می ریخت، آن را درون قابلمه برنج در حال دم کشیدن قرار می داد، به این ترتیب هم خوب دم می کشید و رنگ می انداخت هم عطر آن درون پلو می پیچید.
برای هر غذایی که از زعفران استفاده میکنید فقط ۲ یا ۳ دقیقه قبل از کشیدن غذا زعفران دم کشیده را به آن اضافه کنید، چون زعفران موقع جوشیدن عطر خود را از دست می دهد.
▪ یک تجربه شخصی: قبل از کشیدن خورش قیمه در آخرین لحظه کمی زعفران و دارچین به آن اضافه کنید فقط یک جوش بزند در این صورت عطر آنها از بین نخواهد رفت و دارچین رنگ خورش شما را تیره نخواهد کرد
غذاهای فرنگی
ــــــــــ
ریسوتو با سس گوجه فرنگی و فیله مرغ
راتاتوی - خوراک سبزیجات فرانسوی
خوراک مرغ فرانسوی با سس پرتقال
بنیه میگو ( پفی ) با سس تارتار
پاستیتسو ( یک نوع غذای یونانی)
سینی سیب زمینی با مرغ به طریقه آلمانی
خوراک ایتالیایی با مرغ و زیتون
سوپ خامهای اسفناج (مجارستان )
کوکوی سبزیهای زمستانی ( ایتالیا )
بوریتو با مرغ و برنج ( مکزیک )
سوپ قارچ با خامه و پنیر ( ایتالیا )
قارچ سوخاری فلورانسی ( ایتالیا )
فریتاتا کدو و پپرونی ( ایتالیا )